Ændringer til kontingentbetaling

Kære forældre og voksne spejdere.

Som det måske er ved at være kendt, har KFUM-Spejderne i samarbejde med DDS og De Grønne Pigespejdere fået et nyt medlemssystem, i daglig tale kaldet medlemsservice. Alle spejdere og forældre, som er oprettet i systemet vil have adgang hertil. Jeg henviser til spejdernet, hvor en søgning på medlemsservice, vil give jer et godt indblik i systemets muligheder.
Vi har taget systemet i brug og det betyder, at systemet opkræver kontingent for 1. halvår 2017 nu 1. marts. I vil få en faktura sendt pr mail, til den adresse, som er oprettet i systemet. Hvis I mod forventning ikke skulle få en sådan opkrævning, vil jeg meget gerne høre om det.
Det nye i systemet er, at det nu er korpset, som opkræver kontingent og det betyder, at I kan betale med Dankort m.fl. på nettet. På den faktura i modtager, vil der være et link til den hjemmeside, hvor I kan betale med Dankort. I kan finde en vejledning på denne side, så I kan få lidt uddybende hjælp til betaling. Betaling kan også ske til vores egen konto, hvis det er nemmere for jer. På sigt vil dankortløsningen være nemmest og billigst (især for os).
Jeg håber I vil tage godt i mod det nye tiltag og have forståelse for evt. svigt her i opstarten (sandsynligvis min fejl).

Med venlig hilsen

Mogens Gerstrøm
Kasserer
KFUM-Spejderne i Auning
Tlf. 2425 1369
Mail: mogerstroem@gmail.com

Udgivet i Korpset