KFUM-Spejderne Auning Gruppe
Næste mødeBeregner...

Kom og vær med

Hvis du har lyst til at prøve at være spejder er du velkommen til at komme til en mødeaften. Du er også velkommen til at kontakte gruppelederen eller enhedslederen for mere information om besøg og indmeldelse. Indmeldelse skal ske senest ved 3 mødeaften.

Medlemsskabet fortsætter

Når først man er indmeldt som spejder, skal man ikke tilmelde sig hver sæson, så man er spejder indtil man evt. melder sig ud skriftligt, og oprykning til nye enheder sker automatisk efter klassetrin med mindre andet aftales.

Kontingent

Kontingentet er 475 kr. pr. halvår som opkræves i april og september. Kontingentet opkræves indtil evt. skriftlig udmeldelse finder sted. Spørgsmål vdr. kontingent kan ske til kasseren (se kontakt)

Bliv leder

Ledere i Auning Gruppe

Har du lyst til at være med i en aktiv spejdergruppe sammen med andre ledere. Har du lyst til at lave aktiviteter for børn og unge. Vi er en god lederstab i gruppen med mange ledere i de fleste enheder. Vi kunne dog godt være et par stykker mere i ulveflokken og i juniortroppen. Måske har du tidligere været spejder, måske er du forældre som gerne vil bakke op om dit barns fritidsinteresse eller måske har du bare lyst til at være med i foreningsarbejdet og gøre noget for børn og unge i byen. Der indhentes børneattest på alle ledere. Kontakt gruppelederen for mere information.